Tjenester

Digital Workforce tilbyr en rekke tjenester og verktøy for å støtte virksomheter i deres robotiseringsreise. Våre digitale medarbeidere anvender ledende intelligent automasjonsteknologi som inkluderer Robotic Process Automation, Maskinlæring og Kognitiv Automasjon. Våre tjenester muliggjør konkrete resultater fra Intelligent Process Automation raskt – innen dager og uker.


 • Digitale medarbeidere

  Robot som en Tjeneste

  Robot som en Tjeneste (RaaS) enten gjennom Azure eller private skyløsninger er den raskeste og mest fleksible måten å ta i bruk digitale medarbeidere. ISO/IEC 20000 sertifiserte medarbeidere kan til og med levere CE-merkede automatiseringsløsninger.

  Run Management

  For å sørge for kontinuerlig drift, tilbyr Digital Workforce støtte og vedlikehold som en tjeneste, Run Management. Denne tjenesten garanterer vedlikehold og kvalitetessikring av prosesser.

  Mobile Management (tilgjengelig for skyløsnings-kunder)

  Mobile Management er en applikasjon på mobil og PC som gir kunder mulighet til å kontrollere og overvåke ytelsen til de digitale medarbeiderne hvor som helst, når som helst.

  RPA lisenser for on-premise løsninger

  Robotics Process Automation-lisenser er også tilgjengelige som on-premise for kunder som ikke bruker skyløsninger.

 • Robotikkonsulentering

  100-dags Ramp-up

  Vårt unike 100-dags Ramp-up-program tilgjengeliggjør verktøyene og muligheten til å raskt bygge opp de nødvendige evnene inn i virksomheten og akselerere utrullingen av RPA.

  Potensialanalyse

  Potensialanalyse evaluerer bedriftens potensial. Analysen kaster også lys på hvor i bedriften intelligent automasjonsteknologi vil være relevant.

  RPA modenhetsanalyse

  Modenhetsanalysen evaluerer kundens ståsted med tanke på robotikk. Den identifiserer de nåværende styrkene og områdene som forbedres.

  Støtte til et Centre of Excellence innen robotikk

  Våre konsulenttjenester tilbyr støtte og beste praksis for kundenes Centre of Excellence innen områder som prosessanalyse, programledelse, teknisk miljøoptimalisering og kvalitetssikring.

 • Installering av robotikk

  Akkrediterte utviklere

  Vi har det største og mest erfarne teamet innen robotikk i Norden. Våre akkrediterte utviklere leverer robuste automatiseringer og hjelper våre klienters team med å lykkes ved hjelp av veiledning og støtte.

  Sertifisert utdanning og eLearning

  Med Digital Workforce sin sertifiserte opplæring kan virksomheter forbedre deres prosessautomatiseringsferdigheter innen robotikk. Tilgjengelig som onlinekurs på www.dwfacademy.com ellers som tradisjonell klasseromsundervisning.

  Repository (available for cloud-customers)

  Repository er kundevirksomhetens eget bibliotek av objekter. Der er gjenbrukbare komponenter samlet av seg selv og gjort tilgjengelige til hele robotikkteamet.